Bouwen met Joosten

Bouwen doet u niet alleen.

Bouwbedrijf H.W. Joosten bv

De ontwikkelingen in de bouw gaan snel. Huizen en kantoren worden tegenwoordig vaak in grote delen aangevoerd en ‘op hun plaats’ gezet. Snelheid lijkt bij de produktie de belangrijkste factor te zijn geworden. Bouwbedrijf H.W. Joosten bv uit Zevenaar is een allround bouwonderneming die kiest voor een combinatie van moderne technieken en traditionele bouwvormen.

Ruim dertig jaar geleden is Bouwbedrijf H.W. Joosten bv opgericht. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een moderne, veelzijdige bouwonderneming met een uitstekende reputatie als bouwteampartner en aannemer van bouwprojecten.

Bouwbedrijf H.W.Joosten bv ontwikkelt en realiseert projecten in de woning- en utiliteitsbouw. Of het nu nieuwbouw is, renovatie, of groot onderhoud. We bieden een compleet en divers dienstenpakket, waarbij uw wensen centraal staan, van initiatief tot en met nazorg. We denken met u mee op een creatieve en inventieve manier en garanderen een groot oplossend vermogen.

Historie

Bouwbedrijf H.W. Joosten bv werd in 1979 opgericht door de heer H.W. Joosten. Hij vestigde zijn bedrijf aan de Celsiusstraat in Zevenaar, waar nog altijd de thuisbasis is. Het bedrijf werd in 1988 overgenomen door Pim Joosten, een zoon van de oprichter.

De Celsiusstraat

De onderneming profiteert tot op de dag van vandaag van het feit dat de heer H.W. Joosten destijds een groot terrein aan de Celsiusstraat in Zevenaar koos als bedrijfslocatie. Op het terrein zijn gevestigd kantoor, werkplaats en opslag.