Nieuwbouw

Bouwen doet u niet alleen

Leuvensestraat Groessen Glorieus wonen kavel 5 (2)

Nieuwbouw

Het bouwen van bijvoorbeeld nieuwe woning is iets wat de meeste mensen niet dagelijks doen. Het is geen beslissing die ‘zomaar’ genomen wordt en dat begrijpen wij. Daarnaast biedt nieuwbouw u, in tegenstelling tot de aankoop van een bestaand pand en/of verbouwing, veel mogelijkheden om over na te denken. U heeft de vrijheid om zelf te bepalen hoe uw woning eruit komt te zien, welke materialen worden gebruikt etc. Een betrouwbare bouwpartner is dan erg prettig om naast u te hebben staan. Bouwen doet u dan ook niet alleen, bouwen doet u met Joosten. Ook indien u nog niet beschikt over concrete plannen denken we graag met u mee over de invulling van uw (bouw)wensen.

Vakmanschap

De werknemers van Joosten bewijzen dagelijks dat vakmanschap nog bestaat. Vaste medewerkers die op diverse vakgebieden zeer bekwaam zijn. Een gering verloop onder het personeel zorgt ervoor dat kennis en ervaring voor het bedrijf behouden blijven. Juist dit vakmanschap, gecombineerd met onze jarenlange ervaring, kennis en kunde dragen bij aan een succesvol bouwproject. Vanuit ons specialisme en ervaring zullen we gedurende de bouw actief meedenken. Bouwen is immers meer dan alleen stenen stapelen, het is overleg en communicatie.

Kwaliteit

Als traditionele bouwer zweert Bouwbedrijf H.W. Joosten bv bij kwaliteit. Zowel in het algemeen als op detailpunten. Iedere opdrachtgever kan op elk moment van de dag door vakbekwame medewerkers worden geïnformeerd over de stand van zaken. Tevens kunt u rekenen op een flexibele instelling.

Werkplaats

Bouwbedrijf H.W. Joosten bv beschikt aan de Celsiusstraat over een eigen timmerwerkplaats. Hier worden door vakmensen onder meer kozijnen en prefab-onderdelen gemaakt. Op deze manier kunnen we snel en met oog op de beste kwaliteit voldoen aan de specifieke wensen van onze klanten.