Utiliteitsbouw

Bouwen doet u niet alleen

Het-Vergun-26-5

Van kantoor tot bedrijfshal

Wat u ook wilt (laten) bouwen,  in het onderwijs, logistiek, zorg, bedrijfsleven of voor woningbouwverenigingen, het is een prettige gedachte om een betrouwbare partner die u op vakkundige wijze bijstaat tijdens het gehele bouwproces.  Elke gebouw heeft een eigen, zeer specifieke functie, zeker in de utiliteitsbouw. Gebouwen zijn er in vele soorten en maten.  Met vakkundige medewerkers, jarenlange ervaring en kunde zorgen we voor een succesvolle bouw, ook in de utiliteitsbouw. Wij verzorgen het gehele bouwtraject, zodat u zich kunt concentreren op uw eigen bedrijfsactiviteiten. Een prettige gedachte.

Onderhoud maakt een steeds belangrijker deel uit van de werkzaamheden. Bouwbedrijf H.W. Joosten bv heeft nauwe banden met diverse grote en kleine bedrijven en enkele woningbouwverenigingen.

Vakmanschap

De werknemers van Joosten bewijzen dagelijks dat vakmanschap nog bestaat. Vaste medewerkers die op diverse vakgebieden zeer bekwaam zijn. Een gering verloop onder het personeel zorgt ervoor dat kennis en ervaring voor het bedrijf behouden blijven. Juist dit vakmanschap, gecombineerd met onze jarenlange ervaring, kennis en kunde dragen bij aan een succesvol bouwproject. Vanuit ons specialisme en ervaring zullen we gedurende de bouw actief meedenken. Bouwen is immers meer dan alleen stenen stapelen, het is overleg en communicatie.

Kwaliteit

Als traditionele bouwer zweert Bouwbedrijf H.W. Joosten bv bij kwaliteit. Zowel in het algemeen als op detailpunten. Iedere opdrachtgever kan op elk moment van de dag door vakbekwame medewerkers worden geïnformeerd over de stand van zaken. Tevens kunt u rekenen op een flexibele instelling.

Werkplaats

Bouwbedrijf H.W. Joosten bv beschikt aan de Celsiusstraat over een eigen timmerwerkplaats. Hier worden door vakmensen onder meer kozijnen en prefab-onderdelen gemaakt.