Verbouw

Bouwen doet u niet alleen

Schuurwoning Elst

Verbouwen

Een woning, werkomgeving of commerciƫle ruimte die niet helemaal (meer) voldoet aan uw wensen zorgt voor irritaties. Het verbouwen van een bestaande locatie kan dan ook een goede oplossing zijn voor problemen als: te weinig ruimte, te weinig licht, een onpraktische indeling. U kunt er dan voor kiezen om te gaan verhuizen of een nieuw pand te laten bouwen, een goede optie, maar met behoorlijk wat gevolgen. Verbouwen kan in dat geval een aantrekkelijk alternatief zijn.

Voorbeelden van verbouwen zijn:

  • Aanbouw.
  • Extra verdieping.
  • Erker.
  • Badkamer.
  • Dakkapel.
  • Garage.

Vakmanschap

De werknemers van Joosten bewijzen dagelijks dat vakmanschap nog bestaat. Vaste medewerkers die op diverse vakgebieden zeer bekwaam zijn. Een gering verloop onder het personeel zorgt ervoor dat kennis en ervaring voor het bedrijf behouden blijven. Juist dit vakmanschap, gecombineerd met onze jarenlange ervaring, kennis en kunde dragen bij aan een succesvol bouwproject. Een verbouwing is vaak een behoorlijke inbreuk op de dagelijkse gang van zaken, bijvoorbeeld bij u thuis. Het is dan erg prettig om een betrouwbare bouwpartner naast u te hebben staan.

Traditionele bouwmethoden

Als traditionele bouwer zweert Bouwbedrijf H.W. Joosten bv bij kwaliteit. Zowel in het algemeen als op detailpunten. Iedere opdrachtgever kan op elk moment van de dag door vakbekwame medewerkers worden geĆÆnformeerd over de stand van zaken. Tevens kunt u rekenen op een flexibele instelling.

Werkplaats

Bouwbedrijf H.W. Joosten bv beschikt aan de Celsiusstraat over een eigen timmerwerkplaats. Hier worden door vakmensen onder meer kozijnen en prefab-onderdelen gemaakt.